Alexander Jansson i DiTV Börsmorgon. Vår förvaltare, VD och partner Alexander Jansson, gästade under morgonen Börsmorgon med programledare Madeleine Lundberg och Alexander Klaar, tillsammans med Dagens Industris analytiker Magnus Dagel. Under avsnittet delade Alexander med sig av insikter kring några av de mest aktuella ämnena på finansmarknaden. Börsmorgon innehåller diskussioner och analyser om det senaste på börsen, marknadsutvecklingen och de senaste trenderna inom olika sektorer – och dagens avsnitt var inget undantag.

Alexander och Magnus Dagel diskuterade följande under morgonen:

  • Fastighetsbolag: En omfattande analys av aktuella trender inom fastighetssektorn, inklusive marknadsdynamik och framtidsutsikter.
  • Fordonsindustrin: Volkswagen satsar på budget-elbilar med planerad lansering 2027. Diskussionen täcker också andrahandsmarknaden för elbilar och prisutvecklingen, med intressanta jämförelser till platt-TV-marknaden 2004.
  • Fed och räntor: En genomgång av vad det innebär att Fed håller räntorna höga längre än normalt. Alexander gav historiska exempel och diskuterade de potentiella effekterna på marknaden.

För att få hela bilden och fler insikter, se Alexander Jansson i DiTV Börsmorgon här.

Alla investeringar innebär risk. Historisk avkastning är aldrig en garanti för framtida avkastning. Andelskurser och värden kan såväl öka som minska, och en investering kan gå förlorad. Detta är inte ekonomisk rådgivning.