Alexander Jansson gästar DiTV Börsmorgon. Vår förvaltare, VD och partner Alexander Jansson, gästade under morgonen Börsmorgon med programledarna Nike Mekibes och Fredrik Lennander, tillsammans med Nordeas analytiker Martin Björsell. Under avsnittet kommenterade Alexander budstriden och hur DSV byggt upp sin position och skrivit sin framgångssaga genom att förvärva andra bolag. I och med att DSV nu köper Schenker, har de gjort det sista stora uppköpet, enligt Alexander. Alexander delar även med sig av sina tankar kring en eventuell recession och vad som talar för det, varför fordonssektorn är en begravningsplats, hur S&P 500 tenderar att gå efter ett presidentval och vad vi har att förvänta oss.

Börsmorgon innehåller diskussioner och analyser om det senaste på börsen, marknadsutvecklingen och de senaste trenderna inom olika sektorer – och dagens avsnitt var inget undantag.

Se Alexander Jansson gästa DiTV Börsmorgon här.

Alla investeringar innebär risk. Historisk avkastning är aldrig en garanti för framtida avkastning. Andelskurser och värden kan såväl öka som minska, och en investering kan gå förlorad. Detta är inte ekonomisk rådgivning.